Bel nuAfspraak

Helaas is de salon vanwege de huidige lockdown gesloten t/m 19 januari. Heb jij een behandeling gepland staan in deze periode? De komende dagen zal ik persoonlijk contact met je opnemen, zodat we je afspraak kunnen verzetten. Vol goede hoop heb ik mijn online agenda geopend vanaf 20 januari. Hierdoor is het mogelijk om zelf via mijn website een afspraak in te plannen. Ik hoop jullie zo snel mogelijk in 2021 weer te mogen ontvangen.

Tot die tijd zal ik jullie op afstand proberen te voorzien van een stralende huid. Dit zal ik doen door het delen van handige tutorials op mijn Instagram, Facebook en Youtube. Net als in de vorige lockdown geef ik hierin handige tips waardoor jij alsnog kan genieten van een bindweefselmassage, peeling of cupping. De producten die ik hiervoor gebruik zijn terug te vinden in mijn webshop. Bestellingen worden door mij bezorgd, opgestuurd of kunnen opgehaald worden in de salon. Advies nodig? Stuur me een berichtje voor persoonlijk hulp bij de keuze tussen skincare producten en kerstcadeautjes!

Blijf veilig, positief en gezond!